***جزیره نیم نگاه***

از یازدهم تیزماه 1392 در آدرس http://jazireh2012.rozblog.comمنتظر شما عزیزان هستم

***جزیره نیم نگاه***

از یازدهم تیزماه 1392 در آدرس http://jazireh2012.rozblog.comمنتظر شما عزیزان هستم

آشپزخانه جزیره

تک ایران:

نکاتی مفید درباره تهیه پنیر در منزل!





پنیر به عنوان یکی از مواد غذایی پر مصرف در سبد کالای خانوار ایرانی جایگاه مهمی دارد، برای تهیه بهتر این محصول در منزل به نکات زیر توجه کنید:

۱٫آب جوشیده گرم و بی نمک، پنیر سفت را نرم می کند.

۲٫آب جوشیده و سرد شده بی نمک، پنیر نرم را سفت می کند.

۳٫برای سوراخ شدن پنیر آن را به مدت ۶ ساعت در دستمال آغشته به سرکه انگور قرار دهید.

۴٫برای طعم دار کردن پنیر آن را به مدت ۶ ساعت در دستمال آغشته به اسانس مورد نظر قرار دهید.

۵٫برای نگهداری پنیر به مدت طولانی آن را داخل آب ماست بگذارید.

۶٫اگر دور در ظرف پنیر را چرب کنید دیگر پنیرتان خشک نمی شود.

۷٫برای ته نگرفتن شیر (در زمان جوشاندن آن) به ازای هر لیتر شیر، یک هشتم قاشق چایخوری شکر اضافه کنید.

۸٫اگر شیرتان ته گرفته بود به ازای هر لیتر شیر، یک هشتم قاشق چایخوری نمک اضافه کنید.


نکاتی مفید درباره تهیه پنیر در منزل!



برای خواندن متن کامل به ادامه مطلب بروید


پنیر به عنوان یکی از مواد غذایی پر مصرف در سبد کالای خانوار ایرانی جایگاه مهمی دارد، برای تهیه بهتر این محصول در منزل به نکات زیر توجه کنید:

۱٫آب جوشیده گرم و بی نمک، پنیر سفت را نرم می کند.

۲٫آب جوشیده و سرد شده بی نمک، پنیر نرم را سفت می کند.

۳٫برای سوراخ شدن پنیر آن را به مدت ۶ ساعت در دستمال آغشته به سرکه انگور قرار دهید.

۴٫برای طعم دار کردن پنیر آن را به مدت ۶ ساعت در دستمال آغشته به اسانس مورد نظر قرار دهید.

۵٫برای نگهداری پنیر به مدت طولانی آن را داخل آب ماست بگذارید.

۶٫اگر دور در ظرف پنیر را چرب کنید دیگر پنیرتان خشک نمی شود.

۷٫برای ته نگرفتن شیر (در زمان جوشاندن آن) به ازای هر لیتر شیر، یک هشتم قاشق چایخوری شکر اضافه کنید.

۸٫اگر شیرتان ته گرفته بود به ازای هر لیتر شیر، یک هشتم قاشق چایخوری نمک اضافه کنید.

نکاتی مفید درباره تهیه پنیر در منزل!
دسته بندی : آشپزی,عمومی
بازدید ها :


برای خواندن متن کامل به ادامه مطلب بروید


پنیر به عنوان یکی از مواد غذایی پر مصرف در سبد کالای خانوار ایرانی جایگاه مهمی دارد، برای تهیه بهتر این محصول در منزل به نکات زیر توجه کنید:

۱٫آب جوشیده گرم و بی نمک، پنیر سفت را نرم می کند.

۲٫آب جوشیده و سرد شده بی نمک، پنیر نرم را سفت می کند.

۳٫برای سوراخ شدن پنیر آن را به مدت ۶ ساعت در دستمال آغشته به سرکه انگور قرار دهید.

۴٫برای طعم دار کردن پنیر آن را به مدت ۶ ساعت در دستمال آغشته به اسانس مورد نظر قرار دهید.

۵٫برای نگهداری پنیر به مدت طولانی آن را داخل آب ماست بگذارید.

۶٫اگر دور در ظرف پنیر را چرب کنید دیگر پنیرتان خشک نمی شود.

۷٫برای ته نگرفتن شیر (در زمان جوشاندن آن) به ازای هر لیتر شیر، یک هشتم قاشق چایخوری شکر اضافه کنید.

۸٫اگر شیرتان ته گرفته بود به ازای هر لیتر شیر، یک هشتم قاشق چایخوری نمک اضافه کنید.


نکاتی مفید درباره تهیه پنیر در منزل!
دسته بندی : آشپزی,عمومی
بازدید ها :


برای خواندن متن کامل به ادامه مطلب بروید


پنیر به عنوان یکی از مواد غذایی پر مصرف در سبد کالای خانوار ایرانی جایگاه مهمی دارد، برای تهیه بهتر این محصول در منزل به نکات زیر توجه کنید:

۱٫آب جوشیده گرم و بی نمک، پنیر سفت را نرم می کند.

۲٫آب جوشیده و سرد شده بی نمک، پنیر نرم را سفت می کند.

۳٫برای سوراخ شدن پنیر آن را به مدت ۶ ساعت در دستمال آغشته به سرکه انگور قرار دهید.

۴٫برای طعم دار کردن پنیر آن را به مدت ۶ ساعت در دستمال آغشته به اسانس مورد نظر قرار دهید.

۵٫برای نگهداری پنیر به مدت طولانی آن را داخل آب ماست بگذارید.

۶٫اگر دور در ظرف پنیر را چرب کنید دیگر پنیرتان خشک نمی شود.

۷٫برای ته نگرفتن شیر (در زمان جوشاندن آن) به ازای هر لیتر شیر، یک هشتم قاشق چایخوری شکر اضافه کنید.

۸٫اگر شیرتان ته گرفته بود به ازای هر لیتر شیر، یک هشتم قاشق چایخوری نمک اضافه کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد