***جزیره نیم نگاه***

از یازدهم تیزماه 1392 در آدرس http://jazireh2012.rozblog.comمنتظر شما عزیزان هستم

***جزیره نیم نگاه***

از یازدهم تیزماه 1392 در آدرس http://jazireh2012.rozblog.comمنتظر شما عزیزان هستم

چه کسی به پاستور خواهد رفت؟

کاندیداهای احتمالی انتخابات 92
«حدود چهار ماه مانده به یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از ده‌ها نفر به عنوان کاندیداهای احتمالی این رقابت‌ها نام برده می‌شود.»


جام سیاسی: وب سایت دویچه وله (DW) در گزارشی زیر عنوان "گمانه‌زنی‌های زودهنگام در مورد نامزدهای انتخابات سال 92" نوشت: «حدود چهار ماه مانده به یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از ده‌ها نفر به عنوان کاندیداهای احتمالی این رقابت‌ها نام برده می‌شود.»


اسامی که دویچه وله به عنوان نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری سال آینده از آن ها نام می برد، عبارتند از:
محمدباقر قالیباف، علی اکبر ولایتی، غلامعلی حدادعادل، علی فلاحیان، منوچهر متکی، محمدرضا باهنر، یحیی آل‌اسحاق، سعید جلیلی، کامران باقری لنکرانی، اسفندیار رحیم‌مشایی، غلامحسین الهام، حسن روحانی و مصطفی محقق داماد.






آنچه در نگاه اول به چشم می آید، حضور کمرنگ اصلاح طلبان در لیست دویچه وله است، در صورتیکه طی ماه های اخیر شاهد گمانه زنی های بسیاری راجع به حضور افرادی چون سید محمد خاتمی، محمد رضا عارف، اسحاق جهانگیری، محمد علی نجفی، مصطفی کواکبیان و ... درانتخابات ریاست جمهوری سال آینده بوده ایم.







حتی عبدالله نوری، وزیر کشور دولت های اصلاحات و سازندگی هم اخیرا نسبت به کاندیداتوری در انتخابات ابراز علاقه کرده که جام نیوز در گزارشی با عنوان "رادیو فردا: عبدالله نوری بریده است" به آن پرداخت.
"تعدد هرچه بیشتر کاندیدا در جبهه اصولگرایی" و "انتخاب نامزد واحد از سوی اصلاح طلبان" چیزی است که مورد پسند رسانه های اپوزیسیون بوده و برای تحقق آن تلاش می کنند.







بخش هایی از گزارش این وب سایت آلمانی را با هم مرور می کنیم:


«بخشی از اصولگرایان پیشتر اعلام کرده‌اند که برای جلوگیری از تشتت در میان گروه‌های این جناح ائتلافی سه نفره از محمدباقر قالیباف، علی اکبر ولایتی و غلامعلی حدادعادل تشکیل شده که در نهایت یکی از آنها به عنوان نامزد اصلی معرفی شود.
حسین مظفر، رئیس ستاد انتخابات ائتلاف سه‌گانه گفته است اعلام کاندیداتوری قالیباف شایعه است. قالیباف شامگاه جمعه، ۴ اسفند بدون تکذیب صریح نامزدیش در انتخابات گفته که ائتلاف سه‌گانه یک "ائتلاف ایمانی و عقیدتی است" و هر سه عضو همچنان به آن پایبند هستند.


مهرداد لاهوتی، یکی از نمایندگانی که به دیدار شهردار تهران رفته، گفته بود که نمایندگان در این نشست از قالیباف خواستند تا ابهام‌ها در مورد حضورش در انتخابات را برطرف کند و "از سخنان او چنین برداشت کردم که خودش را آماده کرده تا در انتخابات شرکت کند."







شامگاه پنج‌شنبه، ۳ اسفند نمایندگان ۱۵ تشکل عضو "جبهه پیروان خط امام و رهبری" پس از یک دوره بحث و تبادل نظر به رای‌گیری در مورد نامزدهای پیشنهادی گروه‌های تشکیل دهنده این جبهه پرداختند.
کمال‌الدین سجادی، سخنگوی جبهه پیروان صبح جمعه به خبرنگاران گفت در پی رای‌گیری شب گذشته، منوچهر متکی، محمدرضا باهنر و یحیی آل‌اسحاق به عنوان کاندیداهای مورد نظر این جبهه به "جامعه اصولگرایان" معرفی می‌شوند.


سجادی ابراز امیدواری می‌کند که گروه‌های مختلف اصول‌گرا در نهایت "فرایندی را طی کنند که مورد اجماع همه آنها باشد" و به یک کاندیدای واحد برسند.
روز دوشنبه، ۳۰ بهمن علی فلاحیان، وزیر سابق اطلاعات نیز از شرکت خود در انتخابات خبر داد و به خبرنگاران گفت: درخواست‌های مردمی از بنده به حد نصاب رسیده و کاندیداتوری‌ام در انتخابات ۹۲ قطعی است.
در میان طیف دیگری از اصولگرایان که در جبهه پایداری فعالیت می‌کنند نیز زمزمه‌هایی از نامزدی احتمالی سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و کامران باقری لنکرانی، وزیر بهداشت دولت نهم به گوش می‌خورد.






مطابق گمانه‌زنی‌ها نامزد اصلی نزدیکان دولت اسفندیار رحیم‌مشایی، رئیس دفتر سابق احمدی‌نژاد است که احتمال بسیار می‌رود در صورت نامزد شدن تایید صلاحیت نشود.
غلامحسین الهام، عضو دیگری از کابینه و از افراد حلقه نزدیک به رئیس دولت است که نامش به عنوان نامزد احتمالی طرفداران احمدی‌نژاد مطرح شده است. از این جریان تاکنون هیچ کس به صورت علنی در مورد شرکت در رقابت‌های انتخاباتی موضعی نگرفته است.






خبرگزاری ایسنا، جمعه ۴ اسفند از قول حسن روحانی، دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشت: برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری در حال رایزنی با بزرگان هستم و هر زمانی که به نتیجه نهایی رسیدم، اعلام خواهم کرد.


محمد خاتمی هم به شدت تلاش می‌کند مصطفی محقق داماد به کاندیداتوری ترغیب کند تا "شاید با حضورش در انتخابات معادلات را به نفع اصلاح‌طلبان تغییر دهد."
محقق داماد از سال ۱۳۶۰ تا ۱۳۷۳ رئیس سازمان بازرسی کل کشور بود و از آن زمان تاکنون بیشتر وقت خود را صرف فعالیت‌های دانشگاهی و تالیفی کرده است.»

منبع:جام نیوز

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد